Adresgegevens
Stichting Promotie Theater- en Concertbezoek
Funenpark 1
1018 AK Amsterdam
Telefoon: 020-5789200
E-mail: info@sptc.nl

Als je een consumentenvraag hebt, verzoeken wij je vriendelijk om rechtstreeks contact op te nemen met onze helpdesk:
info@podiumcadeaukaart.nl / 040 – 290 16 67.

KvKnr: 41203213
BTW: NL 007725024B01
Banknummer ABN AMRO: NL23ABNA0540831212
(Dit rekeningnummer is NIET bestemd voor het afrekenen van bestellingen. De verwerking van betalingen is uitbesteed aan betaalplatform Buckaroo.)

Routebeschrijving

Met de auto
Neem op ringweg A10 afslag Zeeburg /S114

  • Sla af richting centrum en Artis. Rij alsmaar rechtdoor, de Piet Heintunnel in.
  • Aan het einde van de tunnel linksaf naar Panamalaan/Piet Heinkade/s100 en daarna voorsorteren op de rechterbaan van de twee linkerafslagen
  • Neem daarna direct de eerste afslag rechts, Borneoviaduct/Frans de Wollantstraat.
  • Rij onder het spoor door, aan je linkerhand staat ons kantoor. Maar rij de andere kant uit, met de bocht mee naar rechts en steek de Czaar Peterstraat (met tramlijn) over.
  • Je rijdt nu het terrein van INIT op, ook wel bekend als het nieuwe Volkskrantgebouw. Recht voor je ligt de parkeerplaats waar het betaald parkeren is.
  • Vanaf het parkeerterrein is het 4 minuten lopen naar ons kantoor.  Vanaf de parkeerplaats loop je terug in de richting waar je vandaan kwam, en steekt ook weer de Czaar Peterstraat over. Na een flauwe bocht loop je langs een hek en zie je recht voor je een pand met een scherpe punt. De ingang bevindt zich aan de rechterzijde van dat pand, hiervoor moet je het hek door.
  • SPTC is gevestigd op de tweede verdieping.

Gebruik je een oude TomTom-versie, voer dan als adres in: Czaar Peterstraat 205. Aan het einde van de Czaar Peterstraat ga je net voor het spoor linksaf, het terrein van INIT op. Zie verder hierboven.

Per OV
Vanaf Amsterdam CS
Je neemt tramlijn 26 richting IJburg, uitstappen bij halte Rietlandpark.
Je loopt onder het spoor door naar de Czaar Peterstraat, direct na het spoort sla je linksaf. Na een flauwe bocht loop je langs een hek en zie je recht voor je een pand met een scherpe punt. De ingang bevindt zich aan de rechterzijde van dat pand, hiervoor moet je het hek door.

Vanaf het Leidseplein
Je neemt tramlijn 10 richting Azartplein, uitstappen bij halte 1e Leeghwaterstraat. Je loopt iets verder door en gaat rechtsaf de 2e Leeghwaterstraat in en komt op het Funenpark waar je linksaf gaat naar Funenpark 1.

Vanaf het Muiderpoortstation
Neem buslijn 22 richting Spaarndammerbuurt, uitstappen bij halte Oostenburgergracht. Loop een stukje terug naar het kruispunt, steek deze over en vervolg je route langs de Cruquiuskade. Aan je linkerkant kun je door een hek het Funenpark op. Aan het einde rechts ligt Funenpark 1.

Vanaf Amstelstation
Neem buslijn 65 richting KNSM eiland, uitstappen bij halte Borneolaan. Loop linksaf de Borneolaan op en na 300 m ga je onder het spoor door naar de Czaar Peterstraat, direct na het spoort sla je linksaf. Na een flauwe bocht loop je langs een hek en zie je recht voor je een pand met een scherpe punt. De ingang bevindt zich aan de rechterzijde van dat pand, hiervoor moet je het hek door.